SeCorrPhon AC200 daugiafunkcinis vandens nuotėkio detektorius
SeCorrPhon AC 200 yra daugiafunkcinis vandens nuotėkio detektorius, siūlantis tris funkcijas viename: vamzdyno triukšmo nustatymas, nutekėjimo vietos nustatymas ir koreliacija. Protingas šių procesų derinys vienoje sistemoje leidžia užtikrintai nustatyti nuotėkį, neatsižvelgiant į aplinkos sąlygas.
Akustinis vandens nuotėkio aptikimas:
Vamzdyje, iš pažeistos vietos, ištekantis vanduo sukelia vibracijas. Šios vibracijos sklinda išilgai vamzdžio ir gali būti išgirstos kaip konstrukcijos keliamas triukšmas, net ir tolimose kontaktinėse vietose, pavyzdžiui,  jungiamosiose detalėse. Vibracijos taip pat keliauja per žemę iki žemės paviršiaus kaip žemės triukšmas, nors ir labai nutildytas. „SeCorrPhon“ sistema yra puikus jūsų padėjėjas nuotėkiams aptikti, nes vibracija tampa girdima žmogaus ausiai, taip pat garsą ir dažnio spektrą fiksuoja ir rodo kaip grafiką.
Koreliacija:
Vieta su koreliatoriumi apima tuo pačiu metu matuojant triukšmą, kurį sukelia vamzdyno nuotėkis tarp dviejų jungiamųjų detalių (pvz., ant vožtuvų ar hidrantų). Itin jautrūs mikrofonai fiksuoja triukšmą ant jungiamųjų detalių, radijo siųstuvai perduoda signalus imtuvui - koreliatoriui, kuris nustato bėgimo laiko skirtumą. Koreliatorius apskaičiuoja tikslią nuotėkio vietą naudodamas įvestą vamzdyno ilgį, vamzdžio medžiagą ir skersmenį.

Palikite komentarą

Visi komentarai yra moderuojami prieš paskelbiant